Pri spracovávaní dát sa zaväzujeme riadiť zákonom NRSR č. 136/2014 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších zmien a doplnení a európskym nariadením č. 2016/679 - GDPR (General Data Protection Regulation).

VYHLÁSENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Spoločnosť FINECARS s.r.o., so sídlom: Vajnorská 131, 831 04 Bratislava , IČO: 46060260, prevádzkovateľ internetovej stránky www.finecars.sk prehlasuje, že spracováva osobné údaje v súlade s ustanoveniami zákona č.18/2018 Zb. O ochrane osobných údajov a v súlade so všeobecným nariadením EÚ o ochrane osobných údajov 2016/679 známym ako GDPR

AKÉ ÚDAJE SA ZHROMAŽĎUJÚ?

Pre realizáciu obchodnej transakcie od Vás potrebujeme získať meno a priezvisko (prípadne názov firmy, IČO, DIČ a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a doručovaciu), telefónny a mailový kontakt. V našom systéme evidujeme Vaše objednávky a obchodné transakcie.

PREČO SA TIETO ÚDAJE ZHROMAŽĎUJÚ?

Pre realizáciu obchodnej transakcie s Vami potrebujeme komunikovať a poznať vyššie spomenuté údaje. Tieto údaje získavame pri Vašej registrácii, a to buď trvalo, alebo dočasne.

AKÉ SÚ ZÁSADY POUŽÍVANIA SÚBOROV COOKIES?

Kompletné informácie o súboroch cookies si môžete prečítať na stránke: Zásady používania súborov cookies.

PODMIENKY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV (GDPR - 2016/679)

I. ZÁKLADNÉ USTANOVENIA

  1. Prevádzkovateľ osobných údajov podľa čl. 4 bod 7 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov (ďalej len: „GDPR") je FINECARS s.r.o., so sídlom: Vajnorská 131, 831 04 Bratislava, IČO: 46060260, internetovej stránky www.finecars.sk (ďalej len: „prevádzkovateľ").
  2. Kontaktné údaje prevádzkovateľa:
    FINECARS s.r.o.
    info@finecars.sk
    0948 880 880
  3. Osobnými údajmi sú údaje týkajúce sa identifikovanej fyzickej osoby alebo identifikovateľnej fyzickej osoby, ktorú možno identifikovať priamo alebo nepriamo, najmä na základe všeobecne použiteľného identifikátora, iného identifikátora, ako je napríklad meno, priezvisko, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, online identifikátor alebo na základe jednej alebo viacerých charakteristík alebo znakov, ktoré tvoria jej fyzickú identitu, fyziologickú identitu, genetickú identitu, psychickú identitu, mentálnu identitu, ekonomickú identitu, kultúrnu identitu alebo sociálnu identitu.
  4. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom, osobné údaje však pre Správcu môžu spracovávať aj títo spracovatelia:
    WEBPAGE, s.r.o. IČO: 46489011, L. Novomeského 4, Pezinok, Zap.: OS Bratislava I., odd.: Sro, vl. č.:78270/B

II. ZDROJE A KATEGÓRIE SPRACOVÁVANÝCH OSOBNÝCH ÚDAJOV

  1. Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytli alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.
  2. Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nevyhnutné pre plnenie zmluvy.

III. ZÁKONNÝ DÔVOD A ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

  1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je:
    • plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR
    • oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovanie priameho marketingu (najmä na zasielanie obchodných ponúk a newsletterov) podľa čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR
    • spracúvanie je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo aby sa na základe žiadosti dotknutej osoby vykonali opatrenia pred uzatvorením zmluvy
  2. Účelom spracovania osobných údajov je:
    • vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou na uzatvorenie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzatvoriť alebo ju zo strany prevádzkovateľa plniť
    • zasielanie oprávnených obchodných ponúk a vykonávanie ďalších marketingových aktivít.
  3. Zo strany prevádzkovateľa neprichádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 GDPR. S takým spracovaním ste poskytli svoj výslovný súhlas.

IV. DOBA UCHOVÁVANIA ÚDAJOV

  1. Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje:
    • po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovaní nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 15 rokov od ukončenia zmluvného vzťahu)
    • po dobu, kým je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 5 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu
  2. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže

V. VAŠE PRÁVA

  1. Za podmienok stanovených v GDPR máte:
    • právo na prístup k svojim osobným údajom podľa čl. 15 GDPR
    • právo opravy osobných údajov podľa čl. 16 GDPR, prípadne obmedzenie spracovania podľa čl. 18 GDPR
    • právo na výmaz osobných údajov podľa čl. 17 GDPR
    • právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa čl. 21 GDPR
    • právo na prenositeľnosť údajov podľa čl. 20 GDPR
    • právo odvolať súhlas so spracovaním údajov písomne alebo elektronicky na adresu alebo e-mail prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok. Odvolať súhlas môžete kedykoľvek vo svojom vlastnom zákazníckom účte
  2. Máte právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov

VI. PODMIENKY ZABEZPEČENIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

  1. Prevádzkovateľ vyhlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia na zabezpečenie osobných údajov.
  2. Prevádzkovateľ prijal technické opatrenia na: zabezpečenie dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, zabezpečeného / šifrovaného prístupu na web, šifrovanie hesiel zákazníkov v databáze, pravidelných aktualizácií systému, pravidelné zálohy systému.
  3. Prevádzkovateľ vyhlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

VII. ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA

  1. Odosielaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámení s podmienkami ochrany osobných údajov, a že ich v celom rozsahu prijímate.
  2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámení s podmienkami ochrany osobných údajov, a že ich v celom rozsahu prijímate.
  3. Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytli.

Otváracie hodiny

Pondelok
09:00 - 17:00
Utorok
09:00 - 17:00
Streda
09:00 - 17:00
Štvrtok
09:00 - 17:00
Piatok
09:00 - 17:00
Sobota
09:00 - 12.00
Nedeľa
zatvorené
Dohodnite si stretnutie
0948 880 880
Príjazd do nášho autocentra od Zlatých pieskov po Vajnorskej ulici za Auto Boat (Toyota, Seat, Škoda, STK). Použite odbočku cez čerpaciu stanicu OMV.

Napíšte nám

Názory zákazníkov

Nadmierna spokojnost. Kupil som tu za 4 roky teraz druhe auto. Som max spokojny. Super hodnotim pristup, ferovosť, ustretovosť a jednanie personalu. Taktiež rychle vybavenie papierov. Ani nemam co vytknut, skor som velmi milo prekvapeny, ze v dnesnej dobe to takto niekde funguje. Velky palec hore.

Karol

Nitra

Jednanie so spoločnosťou Finecars hodnotím za veľmi seriózne, slušné a kladný prístup k zákazníkovi. Jednoznačne im záleží na dobrom mene spoločnosti a robia všetko pre serózny business. Po výkupe boli ochotní ma aj odviezť na požadované miesto. Odporúčam

Mária B.

U tejto spoločnosti som zakúpil vozidlo, prekvapila ma ochota personálu, boli ústretoví. Vyriešili aj administratívne nedostatky v TP ktoré sme našli a tak som vozidlo bez problémov mohol prihlásiť . Prajem im veľa spokojných zákazníkov.

Norbert

Doporučujem tento autobazár, veľmi kladný prístup, ochota a ústretovosť. Vykúpili moje auto, a aj som si od nich kúpila auto. Zatiaľ som s nim spokojná, dúfam, že sa postupom času neobjavia nejaké skryté vady, ale verím, že aj v tomto by boli maximálne ústretoví. Prajem veľa spokojných zákazníkov.

Mária B.

Pošlite nám váš názor